11.05.2023.

Booking Manager Summit 2023 (Hrvatski)

Jedina edukativna svjetska konferencija za yacht charter profesionalce se održava po peti put!

Booking Manager Summit je jedinstvena poslovna konferencija na svijetu specijalizirana za nautičke profesionalce. Cilj konferencije je oblikovanje budućnosti charter poslovanja, putem suradnje i edukacije sudionika. Summit je do sada okupio preko 500 sudionika iz više od 30 zemalja koji su svojim iskustvima i stručnošću značajno doprinijeli panel raspravama.

Petu godinu za redom, svjetska yacht charter zajednica prisustvovati će Booking Manager Summitu, od 8. do 10. Studenog 2023., gdje će imati priliku učiti, dijeliti dosadašnja iskustva te susresti se sa poslovnim partnerima tijekom sva tri dana konferencije.

Fokus Summita je unapređenje međusobne poslovne suradnje, kao i otvorena rasprava o svim bitnim pitanjima unutar industrije. Ovaj jedinstveni svjetski događaj podržavaju najveće tvrtke, ali i drugi povezani dionici u industriji poput OTP banke, European Insurance & Services (EIS), ACI Marina, Bavaria YachtBau-a te istaknute hrvatske institucije poput Hrvatske Gospodarske Komore.

Niz interaktivnih predavanja i radionica imaju za cilj razumijevanje postojećih i nadolazećih trendova na tržištu na inovativan i uzbudljiv način. Međunarodni govornici održati će predavanja u više tematskih cjelina, od prodaje i marketinga do poslovne organizacije i financija. Kroz kreativne radionice i prezentacije, profesionalni govornici dijeliti će vlastita iskustva i znanja sa publikom. S obzirom na 30 međunarodnih govornika koji drže predavanja, zasigurno niti jedna relevantna tema neće biti zapostavljena.

Svi sudionici Summita imati će jedinstvenu priliku izraziti svoje mišljenje tijekom panel rasprava koja se bave rješavanjem ključnih pitanja industrije. Kada govorite na Summit panelu, bez obzira upravljate li najvećim svjetskim flotama poput Sunsail-a ili Istion-a, koje broje stotine plovila, ili ste mala tvrtka za najam koja tek počinje razvijati poslovanje – možete biti potpuno sigurni da će se Vaš glas čuti! Razmjena ideja između charter tvrtki i njihovih partnera značajno će doprinosi pronalasku obostrano korisnih rješenja sa svrhom stvaranja dodane vrijednosti za korsinike njihovih usluga. Agencije za najam plovila svjetskog glasa poput Zizooa, Barbera Yachtinga i Tubbera, uvijek su spremne iskoristiti ovu priliku da tijekom Summita izravno razgovaraju sa svojim partnerima o novim načinima povećanja učinkovitosti, kroz smanjivanje troškova za klijente, prilikom svake nove rezervacije.

Svi sudionici, koji dolaze na događaj u prostorije Hilton Garden Inn-a, kao i oni drugi, koji će virtualno prisustvovati konferenciji, bit će uključeni u sve raspoložive aktivnosti, osim možda večernjeg plesanja. Svaki uspješan dan Summita bit će okrunjen s gala večerom za pamćenje, zabavom na kojoj će sudionici moći proslaviti još jedan uspješan dan ostvarivanja novih partnerstava i usvajanja novih ideja koje će moći aktivno koristiti za unapređenje poslovanja.

For more information contact